Hyppää pääsisältöön
Odota hetki...
ikoni

Adressit

Yksilölliset osanotto- ja onnitteluadressit valmiiksi nyöritettynä. Adressikartongin vaihtoehdot ovat sileä tai liinapuristettu kartonki. Käyttämämme nyörit ovat kotimaassa valmistettuja, luonnonvalkoisia nyörejä, joissa ei ole tupsuja. Tupsullisia nyörejä on mahdollista saada eri värisinä lisämaksusta.

Adressit ovat kokoa A4, mutta valmistamme adresseja myös pienemmässä koossa, esim. A5 kokoisina.

Adresseissa on sisälehti, jossa teksti muistoa kunnioittaen, sekä muistolause, joita on valittavana useita erilaisia. Adressit saatte myös yksittäispakattuina sellofaaniin kirjekuoren kanssa, jolloin ne on helppo laittaa suoraan myyntiin. Adressi on pakattunakin avattavissa, jolloin muistolause on helposti luettavissa.

Voimme valmistaa adressit tilaajan toimittamista kuvista, tai käyttää kuva-arkistomme kuvia. Meiltä löytyy laaja kuva-arkisto Suomen kirkoista sisä- ja ulkokuvina ja kuvat ovat nähtävissä sivuillamme. 

Suunnittelupalvelumme sisältyy painatushintaan. Teemme mallit tilaajalle veloituksetta ennen painatusta. Toteutamme asiakkaiden toivomukset ja teemme painotöistä graafisesti näyttävää jälkeä. Adressin kansien jälkikäsittelyinä on saatavissa erilaisia laminointipintoja ja kulta-.tai hopeafoliointia.

Adresseillemme on myönnetty Avainlipputunnus, joka painetaan valmistamiemme adressien takakanteen.

 

 

 

PYYDÄ TARJOUS

 

 

Yritys

Painotalo Varteva aloitti toiminnan vuonna 1960. Jo 60 vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme monipuolisesti aina painotyön suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka.